• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Babagan awake dhewe

    ZL

    Kaluwihan

    ZX

    Nanjing Jianke Machinery Co., Ltd wis mboko sithik dikembangaké dadi salah siji saka panyedhiya ndhuwur industri alat mesin ing donya. Founded in 1993, JIANKE fokus ing Manufaktur Swiss-jinis lathe otomatis kanggo produksi, komponen metal cilik Komplek lan tliti kabeh wektu.

    Tekané saiki, kita duwe telung jinis Swiss-jinis lathe otomatis, Z seri, seri M lan seri W, kang bisa gawe marem kabutuhan internasional saka kothak beda: aerospace, militer, medical, auto parts, etc.

    TEKNOLOGI

    Kabeh mesin JIANKE adhedhasar teknologi paling anyar lan komponen, kayata arah kumparan, nuntun alur lan servo motor iku langsung saka Penyetor misuwur ndhuwur. Casting amben lan komponen sing machined dening pabrik kita dhewe kanggo mesthekake banget kualitas.

    cj
    1 (3)

    SERVICE

    JIANKE nandheske ing goal saka "nguber produk banget, ngawula pasar global". engineers kita ngupaya kanggo nambah efficiency mesin, mesin tliti lan safety mesin. engineers aplikasi sing kebon ngewangi kita pelanggan golek optimal mati-ing-beting utawa adat diatur solusi mesin JIANKE CNC kanggo ngirim efficiency produksi maksimum lan biaya-tabungan.

     Adhedhasar filsafat bisnis "kualitas pisanan, ajining diri pisanan", JIANKE wis setya nyediakake produk dipercaya, sampurna layanan, solusi profesional.

    y
    ff

    
    WhatsApp Online Chat !