• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    FAQs

    FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    Apa perusahaan pabrik nyata utawa perusahaan dagang?

    Our company pabrik medium-ukuran kang diadegaké ing taun 1993 nggayuh 60 staf lan 3 pelatihan.

    Where is pabrik lan carane ngunjungi ana?

    pabrik kita dumunung ing Nanjing kang ora adoh saka Shanghai lan Ningbo. Stasiun Sepur paling cedhak iku stasiun sepur kidul Nanjing lan bandara jeneng bandara internasional Nanjing Lukou.

    Carane babagan OEM?

    Kita banget gelem kurban peralatan selaras yen sampeyan duwe jumlah tartamtu saka kabutuhan.

    About Shipping?

    kita kudu kerjasama long-term karo perusahaan shipping, bisa kapal barang aman lan cepet kanggo port panggonan.

    About kemampuan sumber?

    kemampuan sumber Kita cukup kanggo pelanggan demands.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane!

    Arep digarap US?


    
    WhatsApp Online Chat !