• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe MA25-3

    Short Description:

    Nawakake macem saka sudhut operasi mesin.

    Kanthi controller sistem Newest kang ndhukung multi tugas.


    Detail produk

    Tags Product

    O ffers sawetara saka sudhut operasi mesin .

    Kanthi controller sistem Newest kang ndhukung multi tugas.

    ● mesin Bukaan diameteripun 25mm

    ● noto perkakas Flexible ngidini kanggo variasi telas mesin Komplek

    ● variasi perkakas Bukaan ngasilaken kinerja kang jumbuh karo kebutuhané Manufaktur tengen sawetara industri

    ● noto perkakas Flexible nyakup kemampuan kanggo gabungke pilihan kirim alat lan unit isi

    item MA25-3
    mesin ukuran Material mm Φ2mm-Φ25mm
    Sub kumparan diameteripun Processing max Φ25mm
    dawa Processing Max 320mm
    kumparan utama diameteripun max ngebur Φ10mm
    Main kumparan tapping diameteripun M6
    kumparan utama ambane max ngebur 25mm
    Sisih alat Rotary diameteripun max ngebur Φ8mm
    kumparan kacepetan kumparan utama 10 ~ 8000rpm / min
    Main lan sub kumparan C sumbu min indeksasi 0,001 °
    kumparan diameteripun utama Φ25mm
    sistem jinis System Taiwan SYNTEC
    Min setelan unit 0.001mm
    kacepetan dipakani Rapid 24m / min
    LCD layar werna
    alat alat kumparan OD utama 5 bagéyan (12mmX12mm) + 1piece (16mmX16mm)
    Sisih panggilingan alat Rotary Telpon 2 bêsik ER11 10000rpm / min
      jinis Pasang 3 bêsik ER16 6000rpm / min
    Main kumparan pungkasan pasuryan alat tetep 4 bêsik × ER16
    Motor daya kumparan utama 3.7KW
    Servo motor dirating daya 0.75KW
    Sisih panggilingan alat Rotary dirating daya 0.75KW
    Cooling daya pump 0.22KW
    daya pump Ndhuk 24W
    Others Parts kolektor Sabuk conveyor kanggo ngumpulake bagean
    kapasitas daya 11kw
    kumparan dhuwur utama 1018
    ukuran Machine (L * W H *) 1972 * 1414 * 1690
    preesure Air ndhuwur 0.4MPa
    NW 2000kg

     

    jeneng Asal lan Brand
    Sistem operasi Taiwan SYNTEC
    Spinlde lan Driver Oil cooling kumparan elektrik / driver Syntec
    prewangan Japan nsk
    guide alur Japan THK
    guide meneng Japan THK
    servo Motor Taiwan SYNTEC
    driver Motor Taiwan SYNTEC
    komponen Listrik Jerman Schneider
    sistem ndhuk Japan Herg
    relay Japan Omron
    stroke ngalih Japan Omron
    tutup Magnetic Taiwan Airtag

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !