• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe MA25-5

    Short Description:

    fungsi mesin Komplek nglarasake kanggo macem-macem

    industri ngendi tliti lan akurasi sing penting.


    Detail produk

    Tags Product

    fungsi mesin Komplek nglarasake kanggo macem-macem
    industries where precision and accuracy are essential.
    ● mesin Bukaan diameteripun 25mm
    ● noto perkakas Flexible ngidini kanggo variasi telas mesin Komplek
    ● variasi perkakas Bukaan ngasilaken kinerja kang jumbuh karo kebutuhané Manufaktur tengen sawetara industri
    ● noto perkakas Flexible nyakup kemampuan kanggo gabungke pilihan kirim alat lan unit isi

     

    item MA25-5
    mesin ukuran Material mm Φ2mm-Φ25mm
    Sub kumparan diameteripun Processing max Φ25mm
    dawa Processing Max 320mm
    kumparan utama diameteripun max ngebur Φ10mm
    Sub kumparan diameteripun max ngebur Φ8mm
    Main kumparan tapping diameteripun M6
    Sub kumparan nutul diameteripun M8
    kumparan utama ambane max ngebur 25mm
    Sisih alat Rotary diameteripun max ngebur Φ8mm
    kumparan kacepetan kumparan utama 10 ~ 8000rpm / min
    kacepetan kumparan Sub 10 ~ 8000rpm / min
    Main lan sub kumparan C sumbu min indeksasi 0,001 °
    kumparan diameteripun utama Φ25mm
    sistem jinis System Taiwan SYNTEC
    Min setelan unit 0.001mm
    kacepetan dipakani Rapid 24m / min
    LCD layar werna
    alat alat kumparan OD utama 5pieces (12mmX12mm) + 1piece (16mmX16mm)
    Sisih panggilingan alat Rotary Telpon 2pieces ER11 10000rpm / min
    jinis Pasang 3 bêsik ER16 6000rpm / min
    Main kumparan pungkasan pasuryan alat tetep

    4 bêsik × ER16

    (Occupy siji posisi insert kanggo sisih panggilingan)

    Sub alat pungkasan pasuryan tetep kumparan 4pieces X ER16
    Sub kumparan pungkasan pasuryan alat Rotary 4 bêsik masang jinis pribadi X ER16
    Motor daya kumparan utama 3.7KW
    daya kumparan Sub 2.2KW
    Servo motor dirating daya 0.75KW
    Sisih panggilingan alat Rotary dirating daya 0.75KW
    Cooling daya pump 0.35KW
    daya pump Ndhuk 24W
    Others Parts kolektor Sabuk conveyor kanggo ngumpulake bagean
    kapasitas daya 11kw
    kumparan dhuwur utama 1018
    ukuran Machine (L * W H *) 1812 * 1668 * 1685
    preesure Air ndhuwur 0.4MPa
    NW 3000kg

     

     

    jeneng Asal lan Brand
    Sistem operasi Taiwan SYNTEC
    Spinlde lan Driver Oil cooling kumparan elektrik / driver Syntec
    prewangan Japan nsk
    guide alur Japan THK
    guide meneng Japan THK
    servo Motor Taiwan SYNTEC
    driver Motor Taiwan SYNTEC
    komponen Listrik Jerman Schneider
    sistem ndhuk Japan Herg
    relay Japan Omron
    stroke ngalih Japan Omron
    tutup Magnetic Taiwan Airtag

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !