• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe MR32-5

    Short Description:

    Desain generasi anyar nawakake daya karo rigidity maksimum
    lan drive output dhuwur sing melu kanggo komponen gedhe diameteripun


    Detail produk

    Tags Product

    Desain generasi anyar nawakake daya karo rigidity maksimum lan
    drive output dhuwur sing melu kanggo komponen diameteripun gedhe
    ● imbangan banget operability, dhuwur produktivitas lan efficiency
    ● produktivitas High wis meningkat dening unit CNC majeng
    ● High tingkat feed kanthi cepet lan sub-kumparan alat daya-mimpin nemen ngurangi wektu Processing
    ● Mentas dipasang panel operasi movable mbisakake posisi optimal ing kabeh kaping
    ● Utamané dirancang kanggo Komplek gedhe-diameteripun workpiece singkat mesin

     

    item MR32-5
    mesin Max Material ukuran mm Φ32mm
    Sub kumparan diameteripun Processing max Φ32mm
    dawa Processing Max ing siji wektu 260mm
    kumparan utama diameteripun max ngebur Φ13mm
    Main kumparan tapping diameteripun M10
    Sisih alat Rotary diameteripun max ngebur Φ8mm
    Sisih Rotary alat max nutul diameteripun M8
    kumparan kacepetan kumparan utama 10 ~ 6000rpm / min
    kacepetan kumparan Sub 10 ~ 6000rpm / min
    Main lan sub kumparan C sumbu min indeksasi 0,001 °
    kumparan diameteripun utama Φ34mm
    traval sumbu kadohan Z saka kumparan utama 380mm
    toleransi roto-metu kumparan ≤0.004mm
    X / Y / Z bola akurasi ≤0.002mm
    X / Y / Z akurasi posisi ≤0.003mm
    sistem jinis System Taiwan SYNTEC 200TA
    sumbu kontrol 5
    Min setelan unit 0.001mm
    kacepetan dipakani Rapid 24m / min
    LCD layar werna
    alat alat kumparan OD utama 6 bêsik (16mmX16mm)
    Sisih panggilingan alat Rotary jinis Pasang 2 bêsik ER16
      jinis Multi Pasang 3 bêsik
    Main kumparan pungkasan pasuryan alat tetep 3 bêsik × ER16 + 1 bêsik ER20
    Sub alat pungkasan pasuryan tetep kumparan 4pieces x ER16
    Sub kumparan pungkasan pasuryan alat Rotary 4pieces masang jinis pribadi x ER16
    Motor daya kumparan utama 5.5KW
    Servo motor dirating daya 0.85KW
    Sisih panggilingan alat Rotary dirating daya 0.85KW
    Cooling daya pump 0.22KW
    daya pump Ndhuk 24W
    Others kapasitas daya 11kw
    kumparan dhuwur utama 1060mm
    ukuran Machine (L * W H *) 2490 * 1390 * 1970
    preesure Air Ndhuwur 0r perangan kang adil kanggo 0.4MPa
    NW 3600kg

     

    jeneng Asal lan Brand
    Sistem operasi Taiwan SYNTEC
    Spinlde lan Driver Oil cooling kumparan elektrik / driver Syntec
    prewangan Japan nsk
    guide alur Japan THK
    guide meneng Japan THK
    servo Motor Taiwan SYNTEC
    driver Motor Taiwan SYNTEC
    komponen Listrik Jerman Schneider
    sistem ndhuk Japan Herg
    relay Japan Omron
    stroke ngalih Japan Omron
    tutup Magnetic Taiwan Airtag

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !