• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe WF25-6

    Short Description:

    lunak Lanjut mbenakake loro output produksi lan untung ing mesin rumit komponen


    Detail produk

    Tags Product

    Lunak Lanjut mbenakake loro output produksi lan
    untung ing mesin komponen rumit
    ● lunak Sabanjure-generasi nyuda kaping meneng, loro mechanically lan listrik
    ● Exclusive desain kirim alat karo fungsi kontrol Y-sumbu mbisakake akeh Komplek
    fungsi kanggo machined independen
    ● Manual nangani retracing, program mriksa, kode bantuan, weker bantuan, lan liyane nyedhiyani
    user kontrol luwih


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !