• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe ZR20-3

    Short Description:

    Pilihan ekonomi kanggo miwiti proyek mesin.
    Mesin dhasar nyedhiyani bathi maksimum dening investasi tithik.

     


    Detail produk

    Tags Product

    Pilihan ekonomi kanggo miwiti proyek mesin.
    Mesin dhasar nyedhiyani bathi maksimum dening investasi tithik.
    ● nggayuh operability, Ngapikake akurasi mesin lan ngurangi siklus wektu thanks kanggo software mentas dikembangaké.
    ● Sadhar mesin workpiece Komplek ing pinggir daya pribadi Rotary (Max. 6,000RPM)
    ● jinis Guide-grumbulan utawa jinis nuntun-bushless iku dipilih miturut workpiece.
    ● Parts nduwèni lan Ejector disiapake minangka standar.

     

        item

    ZR20-3

     

     

     

     

     

     

    mesin

     

     

     

     

     

     

     

    Max Material ukuran mm

    Φ20mm

    Sub kumparan diameteripun Processing max

    Φ20mm

    dawa Processing Max ing siji wektu 

    180mm

    180mm 

    kumparan utama diameteripun max ngebur

    Φ10mm

    Main kumparan tapping diameteripun

    M10

    Sisih alat Rotary diameteripun max ngebur

    Φ8mm

    Sisih Rotary alat max nutul diameteripun

    M6

     

     

     

     

    kumparan

     

     

     

     

     

     

     

    kacepetan kumparan utama

    10 ~ 8000rpm / min

    kacepetan kumparan Sub

    10 ~ 8000rpm / min

    Main lan sub kumparan C sumbu min indeksasi

    0,001 °

    kumparan diameteripun utama

    Φ22mm

    traval sumbu kadohan Z saka kumparan utama

    280

    toleransi roto-metu kumparan

    ≤0.004mm

    X / Y / Z bola akurasi

    ≤0.002mm

    X / Y / Z akurasi posisi

    ≤0.003mm

     

     

     

    sistem

     

     

     

     

    jinis System

    Taiwan SYNTEC 20TA

    sumbu kontrol

    3

    Min setelan unit

    0.001mm

    kacepetan dipakani Rapid

    24m / min

    LCD

    layar werna

     

    alat

     

     

    alat kumparan OD utama

    5 bagéyan (12mmX12mm)

    Sisih panggilingan alat Rotary

    2 bêsik ER11 + 2 ER16

    Main kumparan pungkasan pasuryan alat tetep

    4 bêsik × ER16

     

    Motor

     

     

     

     

    daya kumparan utama

    3.7KW

    Servo motor dirating daya

    0.75KW

    Sisih panggilingan alat Rotary dirating daya

    0.75KW

    Cooling daya pump

    0.22KW

    daya pump Ndhuk

    24W

    Others

     

     

     

     

    kapasitas daya

    11kw

    kumparan dhuwur utama

    1060

    ukuran Machine (L * W H *)

                              1812 * 1068 * 1685

    preesure Air

    Ndhuwur 0r perangan kang adil kanggo 0.4MPa

    NW

    1300kg

     

     

    jeneng

    Asal lan Brand

    Sistem operasi

    Taiwan SYNTEC

    Spinlde lan Driver

    Oil cooling kumparan elektrik / driver Syntec

    prewangan

    Japan nsk

    guide alur

    Japan THK

    guide meneng

    Japan THK

    servo Motor

    Taiwan SYNTEC

    driver Motor

    Taiwan SYNTEC

    komponen Listrik

    Jerman Schneider

    sistem ndhuk

    Japan Herg

    relay

    Japan Omron

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !