• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe WR25-9

    Short Description:

    Drastis cendhak wektu siklus


    Detail produk

    Tags Product

    Drastis cendhak wektu siklus
    ● Miturut sistem kontrol 3-path simultaneous, Processing simultaneous warna bisa karo sawijining kontrol postingan alat.
    ● gerakan Z-sumbu Independent ing kirim alat mburi nyadari simultaneous Processing luwih
    ● Y sumbu ing kirim alat ngijini mesin saka workpieces Nilai-ditambahake.
    ● cendhak wektu siklus dening simultaneous salib panggilingan karo ngarep / postingan alat mburi.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !