• Telpon: + 086-025-57866111
  • E-mail: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss TYPE CNC OTOMATIS lathe WS25-8

    Short Description:

    Sampurna cocok kanggo requirement pasar kontemporer
    swissturn multifunctional karo dipercaya lan tuntas alat gang gantos kirim


    Detail produk

    Tags Product

    Sampurna cocok kanggo requirement pasar kontemporer
    swissturn multifunctional karo dipercaya lan tuntas alat gang gantos kirim
    ● Wis pindho kirim alat gang, ngirimke loro kinerja mesin gabungan lan dhuwur produktivitas.
    ● Various pribadi saiki bisa dipasang ing struktur mesin karo pindho kirim alat gang, mbisakake
    mesin simultaneous lan ngurangi wektu non-nglereni entuk luwih produktivitas.
    ● Machine bagean Komplek nggunakake kumparan utama lan bali bebarengan karo Y-sumbu kirim alat.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !