• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Tentang Kami

    zl

    kaunggulan

    zx

    Nanjing Jianke mesin Co., Ltd geus laun dimekarkeun jadi salah sahiji panyadia luhureun industri alat mesin di dunya. Diadegkeun dina 1993, JIANKE museurkeun kana manufaktur Swiss-tipe lathe otomatis pikeun ngahasilkeun, komponén logam leutik rumit sarta precision sadaya waktu.

    Saacan ayeuna, urang gaduh tilu jenis Swiss-tipe lathe otomatis, Z seri, runtuyan M sarta runtuyan W, nu bisa nyugemakeun kaperluan internasional ti huma béda: aerospace, militer, médis, patempatan otomatis, jsb.

    teknologi

    Kabéh mesin JIANKE anu dumasar kana téhnologi pang anyarna sareng komponenana, kayaning arah spindle, pituduh rail jeung servo motor anu langsung ti suppliers kawentar luhur. Casting ranjang sareng komponenana anu machined ku pabrik urang sorangan pikeun mastikeun kualitas alus teuing.

    cj
    1 (3)

    palayanan

    JIANKE keukeuh kana tujuan "ngudag produk unggulan, ngawula pasar global". insinyur urang neangan pikeun ngaronjatkeun efisiensi mesin, mesin precision jeung kaamanan mesin. insinyur aplikasi anu dedicated ka nulungan nasabah kami manggihan optimal kaluar deui-rak atawa custom ngonpigurasi solusi mesin JIANKE CNC pikeun nganteurkeun efisiensi produksi maksimum jeung ongkos-tabungan.

     Dumasar filsafat bisnis tina "kualitas heula, reputasi munggaran", JIANKE geus komitmen pikeun nyadiakeun produk dipercaya, layanan sampurna, solusi profésional.

    y
    ff

    
    WhatsApp Online Chat !