• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Taros Kami

    Nanjing Jianke mesin Co., Ltd

    alamat

    No.72, Fengshan Jalan, Gaochun

    Parabot Pamekaran Ékonomi, Nanjing, Cina

    Surélék

    jianke@jiankem.com

    telepon

    + 086-025-57866111

    + 086-025-57866222

     

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Sabtu: 10am mun 2pm

    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    
    WhatsApp Online Chat !