• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE MA25-6

    Pondok Description:

    fungsi machining kompléks adaptable kana sababaraha

    industri mana precision jeung akurasi penting.


    jéntré produk

    Tags produk

    Fungsi machining kompléks adaptable kana sababaraha industri mana precision jeung akurasi penting.
    ● machining Maximum diaméterna 25mm
    ● layouts tooling fléksibel ngawenangkeun keur variasi sajajalan ti machining kompléks
    ● variasi tooling Maximum ngahasilkeun unjuk nu meets pangabutuh manufaktur sakuliah sababaraha industri
    ● layouts tooling fléksibel ngawengku kamampuh ngagabungkeun seleksi pos alat sarta cartridge uni t

     

    barang MA25-6
    Machining Ukuran bahan mm Φ2mm-Φ25mm
    Sub spindle diaméterna processing max Φ25mm
    panjangna processing Max 430mm
    spindle Main diaméterna max pangeboran Φ10mm
    Sub spindle diaméterna max pangeboran Φ10mm
    Main spindle ngetok diaméterna M6
    Sub spindle ngetok diaméterna M6
    spindle utama jero max pangeboran 65mm
    Samping alat usaha Rotary diaméterna max pangeboran Φ7mm
    Spindle speed spindle Utama 10 ~ 8000rpm / mnt
    speed spindle Sub 10 ~ 8000rpm / mnt
    Utama jeung sub spindle C sumbu mnt indexing 0,001 °
    spindle diaméterna Utama Φ27mm
    sistim jenis sistem Taiwan SYNTEC
    sumbu dikawasa 8/4
    Mnt netepkeun Unit 0.001mm
    speed dahar Rapid 32m / mnt
    LCD layar warna
    alat alat spindle OD Utama 5pieces (12mmX12mm) + 1piece (16mmX16mm)
    Samping panggilingan alat usaha Rotary tetep 2pieces ER11 10000rpm / mnt
    tipe Selapkeun 3 lembar ER16 6000rpm / mnt
    Main spindle tungtung ramo alat dibereskeun 4 lembar × ER16 (ngeusian hiji posisi sisipan keur samping panggilingan)
    Sub alat tungtung ramo dibereskeun spindle 4pieces XER16
    Sub spindle tungtung ramo alat usaha Rotary 4pieces ngalebetkeun parabot tipe XER16
    motor kakuatan spindle Utama 3.7KW
    kakuatan spindle Sub 2.2KW
    Servo motor dipeunteun kakuatan 0.75KW
    Samping panggilingan alat usaha Rotary dipeunteun kakuatan 0.75KW
    Cooling kakuatan pompa 0.35KW
    kakuatan pompa pelumas 25W
    batur bagian collector Sabuk conveyor pikeun ngumpulkeun bagian
    kapasitas kakuatan 11kw
    spindle jangkungna Utama 1018
    Ukuran mesin (L * W H *) 1812 * 1668 * 1685
    preesure hawa luhur 0.4MPa
    NW 3000kg

     

    nami Asal tur Brand
    System operasi Taiwan SYNTEC
    Spinlde jeung Dila Minyak cooling spindle listrik / supir Syntec
    bantalan as Japan NSK
    Guide rail Japan THK
    Guide screw Japan THK
    Servo Motor Taiwan SYNTEC
    supir motor Taiwan SYNTEC
    komponén listrik Jérman Schneider
    sistim pelumas Japan Herg
    relay Japan Omron
    stroke switch Japan Omron
    klep magnét Taiwan Airtag

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !