• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE MR32-5

    Pondok Description:

    Desain generasi anyar nawarkeun kakuatan kalayan rigidity maksimum
    sarta drive kaluaran tinggi nu kalibet pikeun komponén diaméterna badag


    jéntré produk

    Tags produk

    Desain generasi anyar nawarkeun kakuatan kalayan rigidity maksimum sarta
    drive kaluaran tinggi nu kalibet pikeun komponén diaméterna badag
    ● kasaimbangan Alus tina operability, produktivitas tinggi na efisiensi
    ● produktivitas High ieu ditingkatkeun ku Unit CNC canggih
    ● High laju feed gancang sarta sub-spindle alat kakuatan-disetir greatly ngurangan waktu pengolahan
    ● Karek dipasang panel operasi movable nyandak posisi optimal sepanjang waktos
    ● Utamana dirancang pikeun kompleks badag-diaméterna workpiece pondok machining

     

    barang MR32-5
    Machining Max Bahan ukuranana mm Φ32mm
    Sub spindle diaméterna processing max Φ32mm
    panjangna processing Max dina hiji waktos 260mm
    spindle Main diaméterna max pangeboran Φ13mm
    Main spindle ngetok diaméterna M10
    Samping alat usaha Rotary diaméterna max pangeboran Φ8mm
    Samping usaha Rotary alat max ngetok diaméterna M8
    Spindle speed spindle Utama 10 ~ 6000rpm / mnt
    speed spindle Sub 10 ~ 6000rpm / mnt
    Utama jeung sub spindle C sumbu mnt indexing 0,001 °
    spindle diaméterna Utama Φ34mm
    traval sumbu jarak Z tina spindle utama 380mm
    kasabaran amprok-kaluar Spindle ≤0.004mm
    X / Y / Z ngulang akurasi ≤0.002mm
    X / Y / Z akurasi positioning ≤0.003mm
    sistim jenis sistem Taiwan SYNTEC 200TA
    sumbu dikawasa 5
    Mnt netepkeun Unit 0.001mm
    speed dahar Rapid 24m / mnt
    LCD layar warna
    alat alat spindle OD Utama 6 lembar (16mmX16mm)
    Samping panggilingan alat usaha Rotary tipe Selapkeun 2 buah ER16
      tipe Multi Selapkeun 3 lembar
    Main spindle tungtung ramo alat dibereskeun 3 lembar × ER16 + 1 lembar ER20
    Sub alat tungtung ramo dibereskeun spindle 4pieces x ER16
    Sub spindle tungtung ramo alat usaha Rotary 4pieces ngalebetkeun tipe parabot x ER16
    motor kakuatan spindle Utama 5.5KW
    Servo motor dipeunteun kakuatan 0.85KW
    Samping panggilingan alat usaha Rotary dipeunteun kakuatan 0.85KW
    Cooling kakuatan pompa 0.22KW
    kakuatan pompa pelumas 24W
    batur kapasitas kakuatan 11kw
    spindle jangkungna Utama 1060mm
    Ukuran mesin (L * W H *) 2490 * 1390 * 1970
    preesure hawa Luhur 0r sarua keur 0.4MPa
    NW 3600kg

     

    nami Asal tur Brand
    System operasi Taiwan SYNTEC
    Spinlde jeung Dila Minyak cooling spindle listrik / supir Syntec
    bantalan as Japan NSK
    Guide rail Japan THK
    Guide screw Japan THK
    Servo Motor Taiwan SYNTEC
    supir motor Taiwan SYNTEC
    komponén listrik Jérman Schneider
    sistim pelumas Japan Herg
    relay Japan Omron
    stroke switch Japan Omron
    klep magnét Taiwan Airtag

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !