• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE WF25-6

    Pondok Description:

    software canggih ngaronjatkeun duanana kaluaran produksi jeung Profitability di machining nyusahkeun komponén


    jéntré produk

    Tags produk

    Software canggih ngaronjatkeun duanana kaluaran produksi jeung
    Profitability di machining komponén pajeulit
    ● software salajengna generasi ngurangan kali dianggurkeun, duanana mechanically tur listrik
    ● ekslusif design pos alat jeung fungsi kontrol Y sumbu-nyandak loba kompléks
    fungsi bisa machined bebas
    ● Manual cecekelan retracing, program pariksa, kode pitulung, alarem pitulung, tur leuwih nyadiakeun
    kadali pamaké gede


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !