• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE ZR20-3

    Pondok Description:

    Pilihan ekonomis pikeun dimimitian proyék machining.
    Mesin dasar nyadiakeun kauntungan maksimum ku investasi minimal.

     


    jéntré produk

    Tags produk

    Pilihan ekonomis pikeun dimimitian proyék machining.
    Mesin dasar nyadiakeun kauntungan maksimum ku investasi minimal.
    ● pursuing operability, ngaronjatkeun akurasi machining sarta ngurangan waktu siklus berkat software karek maju.
    ● merealisasikan machining workpiece kompléks ku samping parabot kakuatan usaha Rotary (Max. 6,000RPM)
    ● tipe Guide-rungkun atawa tipe pituduh-bushless nyaeta selectable nurutkeun workpiece.
    ● Bagian wadah na ejector disiapkeun saperti baku.

     

        barang

    ZR20-3

     

     

     

     

     

     

    Machining

     

     

     

     

     

     

     

    Max Bahan ukuranana mm

    Φ20mm

    Sub spindle diaméterna processing max

    Φ20mm

    panjangna processing Max dina hiji waktos 

    180mm

    180mm 

    spindle Main diaméterna max pangeboran

    Φ10mm

    Main spindle ngetok diaméterna

    M10

    Samping alat usaha Rotary diaméterna max pangeboran

    Φ8mm

    Samping usaha Rotary alat max ngetok diaméterna

    M6

     

     

     

     

    Spindle

     

     

     

     

     

     

     

    speed spindle Utama

    10 ~ 8000rpm / mnt

    speed spindle Sub

    10 ~ 8000rpm / mnt

    Utama jeung sub spindle C sumbu mnt indexing

    0,001 °

    spindle diaméterna Utama

    Φ22mm

    traval sumbu jarak Z tina spindle utama

    280

    kasabaran amprok-kaluar Spindle

    ≤0.004mm

    X / Y / Z ngulang akurasi

    ≤0.002mm

    X / Y / Z akurasi positioning

    ≤0.003mm

     

     

     

    sistim

     

     

     

     

    jenis sistem

    Taiwan SYNTEC 20TA

    sumbu dikawasa

    3

    Mnt netepkeun Unit

    0.001mm

    speed dahar Rapid

    24m / mnt

    LCD

    layar warna

     

    alat

     

     

    alat spindle OD Utama

    5 lembar (12mmX12mm)

    Samping panggilingan alat usaha Rotary

    2 buah ER11 + 2 ER16

    Main spindle tungtung ramo alat dibereskeun

    4 lembar × ER16

     

    motor

     

     

     

     

    kakuatan spindle Utama

    3.7KW

    Servo motor dipeunteun kakuatan

    0.75KW

    Samping panggilingan alat usaha Rotary dipeunteun kakuatan

    0.75KW

    Cooling kakuatan pompa

    0.22KW

    kakuatan pompa pelumas

    24W

    batur

     

     

     

     

    kapasitas kakuatan

    11kw

    spindle jangkungna Utama

    1060

    Ukuran mesin (L * W H *)

                              1812 * 1068 * 1685

    preesure hawa

    Luhur 0r sarua keur 0.4MPa

    NW

    1300kg

     

     

    nami

    Asal tur Brand

    System operasi

    Taiwan SYNTEC

    Spinlde jeung Dila

    Minyak cooling spindle listrik / supir Syntec

    bantalan as

    Japan NSK

    Guide rail

    Japan THK

    Guide screw

    Japan THK

    Servo Motor

    Taiwan SYNTEC

    supir motor

    Taiwan SYNTEC

    komponén listrik

    Jérman Schneider

    sistim pelumas

    Japan Herg

    relay

    Japan Omron

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !