• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE WR25-9

    Pondok Description:

    Drastis shortens waktu siklus


    jéntré produk

    Tags produk

    Drastis shortens waktu siklus
    ● Ku sistim kontrol 3-jalur simultaneous, pamrosésan simultaneous beragam mungkin kalawan bebas dikawasa tulisan alat.
    ● gerakan Z-sumbu Pranata mangsa on pos alat pungkur nyadar simultaneous processing salajengna
    ● Y sumbu dina pos alat deui nyandak nu machining of workpieces nilai-ditambahkeun.
    ● Shortens waktu siklus ku simultaneous cross panggilingan ku hareup / tulisan alat pungkur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !