• Telepon: + 086-025-57866111
  • Surélék: jianke@jiankem.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns07

    Swiss tipe CNC otomatis LATHE WS25-8

    Pondok Description:

    Sampurna pakait jeung sarat pasar kontemporer
    swissturn Multifunctional kalawan dipercaya jeung dilakonan alat geng lawan pos


    jéntré produk

    Tags produk

    Sampurna pakait jeung sarat pasar kontemporer
    swissturn Multifunctional kalawan dipercaya jeung dilakonan alat geng lawan pos
    ● Éta boga ganda pos alat geng, delivering duanana kinerja machining dikombinasikeun jeung produktivitas tinggi.
    ● Rupa-rupa parabot tiasa ayeuna jadi dipasang dina struktur mesin jeung ganda pos alat geng, anu ngamungkinkeun para
    machining simultaneous sarta ngurangan waktu non-motong pikeun ngahontal leuwih produktivitas.
    ● Mesin bagian kompléks ngagunakeun spindle utama jeung deui sakaligus jeung Y sumbu-pos alat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !